Sara Landälv, lärare på Slottsvångsskolan

Hej Sara! Vad jobbar du med?

Jag är lärare i svenska, svenska som andraspråk och SO, och jobbar idag i årskurs 7-9.

Varför har du valt att jobba på just den här enheten?

När jag flyttade till Helsingborg blev jag rekommenderad att söka jobb här, vilket jag också gjorde. Eftersom jag trivs bra så har jag stannat kvar. Jag började här hösten 2004, så det har blivit några år nu.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Mötet med eleverna och att ingen dag är den andra lik. Tiden går alltid fort!

Vad är det bästa med att jobba i en av Helsingborg stads skolor?

Helsingborg är en kommun som ligger i framkant när det gäller pedagogisk utveckling och möjligheten att utvecklas. Det finns stora möjligheter att bredda sin kompetens inom olika områden, till exempel IT i skolan och genrepedagogik.

Vad vill du ge för råd till någon som vill jobba här?

Vår skola är en skola med ett stort hjärta och högt i tak. Här får man verkligen känna att man gör skillnad och vem gillar inte det?