Susanne Barregren, arbetslagsledare F–3 på Slottsvångsskolan

Hej Susanne, vad jobbar du med?

Jag undervisar barn i åldern 6-9 år (förskoleklass – årskurs 3). Jag är även arbetslagsledare för F-3 och en av ledarna i skolans utvecklingsgrupp.

Varför har du valt att jobba på just Slottsvångsskolan?

En av flera orsaker till att jag ville jobba på Slottsvångsskolan är att skolans placering är perfekt. Skolan ligger nära till allt som jag vill att mina elever ska få chans att uppleva under sin skoltid – stadsvandringar, Fredriksdals friluftsmuseum, Dunkers Kulturhus, Filmstaden, Stadsteatern, Konserthuset, Pålsjö skog och stranden. Vi har gångavstånd till mycket och det använder jag mig av i min undervisning.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att varje dag tillsammans med elever och kollegor få skratta, utforska och lära tillsammans.

Vad är det bästa med att jobba i en av Helsingborgs stads skolor?

Det finns många möjligheter att arbeta i en stad som Helsingborg, en stad med stort framtidsfokus. Här förväntas att du har förmågan och viljan att både utveckla och utvecklas och till din hjälp har du tillgång till ett stort utbud av kompetensutveckling, nätverkande, stöd och friskvård.

Vad vill du ge för råd till någon som vill jobba här?

För att arbeta i skolans alla verksamheter idag krävs att du har bra ledaregenskaper, är engagerad och vill vara med att förbättra våra elevers möjligheter att lyckas, så sök hit för vi behöver dig!